Parkta ölüme 27 bin lira ceza

İstanbul Çekmeköy’de parkta arkadaşlarıyla oyun oynarken saklanmak için girdiği elektrik panosunda hayatını kaybeden 8 yaşındaki Kadir Açık’ın ölümüyle ilgili davada, dönemin ilçe belediyesi park ve bahçeler müdürü, 27 bin 300 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Parkta ölüme 27 bin lira ceza

İstanbul’da parkta arkadaşlarıyla oyun oynarken saklanmak için girdiği elektrik panosunda hayatını kaybeden 8 yaşındaki Kadir Açık’ın ölümüyle ilgili davada karar çıktı.

Anadolu 34. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında, küçük çocuğun babası Metin Açık, belediyenin tazminat ödemesi nedeniyle şikayetten vazgeçtiklerini söyledi.

Mahkeme, dönemin Çekmeköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Muhammet Bahadır Aktuğ’u, kazaen bir kişinin ölümüne neden olmak suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Bu ceza daha sonra 27 bin 300 lira adli para cezasına çevrildi.

NE OLMUŞTU?

Çekmeköy’de 2 yıl önce arkadaşlarıyla oyun oynayan 8 yaşındaki Kadir Açık, saklanmak için girdiği elektrik panosunda elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmişti.

NTV

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X