Sağlık personelinin verimliliği artacak

Koruyucu sağlık hizmetlerinde gerçekleştirilen uygulamaların değerlendirilebilmesi amacıyla gerçekleştirilen eğitimde; Bursa, Balıkesir, Bilecik ve Çanakkale illerinden gelen 30 sağlık personeline teorik ve uygulamalı eğitim verilecek.

Sağlık personelinin verimliliği artacak

 Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen ve 5 gün boyunca sürecek eğitimin açılış programına Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü İzleme, Değerlendirme ve İstatistik Daire Başkanı Mahmut Bikeç ile Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ve İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ve sağlık personelleri katıldı.

Eğitimde konuşan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Sağlık Bakanlığı’nın koruyucu sağlık hizmetlerinde, obezite, kanser, kronik hastalıklar gibi pek çok konuda stratejik eylem planı bulunduğuna dikkat çekti. Dr. Akan, “Bursa olarak bu eylem planını harfiyen yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X