Savulun İnegöl geliyor: 1-0

Bordo beyazlılar, deplasmanda Kastamonu 1966 engelini de kayıpsız geçti. Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Bursa ekibi, zorlu mücadelede Emirhan’ın golüyle galibiyete uzandı ve üst üste 4. galibiyetini alarak 8. sıraya yerleşti.

Savulun İnegöl geliyor: 1-0

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sezona istediği gibi başlayamasa da ikinci yarıda fırtına gibi esen İnegölspor, deplasmanda Kastamonuspor 1966’yı 1-0 mağlup ederek 4’te 4 yaptı ve çıkışını sürdürdü. Grupta 5. sırada yer alan rakibiyle Gazi Stadı’nda karşı karşıya gelen Bursa ekibi, ilkyarıda bulduğu golle 3 puana ulaşmayı bildi. Maça istekli başlayan bordo beyazlılar, rakip kalede pozisyon üretmeye başladı. 35. dakikada ise İnegölspor üstünlük golünü buldu. Bu dakikada Osman’ın pası ile kaleci Bekir ile karşı karşıya kalan Emirhan’ın vuruşu ağlarla buluştu: 1-0.

POZİSYONLAR ÜRETTİ

İlkyarısı 1-0 Bursa ekibinin üstünlüğüyle tamamlanan mücadelenin ikinci yarısında ise  Kastamonu 1966 eşitlik için pozisyonlar üretmeye başladı. Ancak, kalesini gole kapatan bordo beyazlılar, rakip kalede yakaladığı fırsatlarda da sonuç alamadı. Mücadeleden ilkyarıda bulduğu golle 1-0 galip ayrılan İnegölspor, böylece ikinci yarıda oynadığı 4. maçtan da 3 puanla ayrılmayı bildi ve yükselişini sürdürerek 8. sıraya yerleşti.

STAT: Gazi
HAKEMLER: Adnan Deniz Kayatepe (**) Serkan Gülçer (**) Salim Şanlıer (**)
GOL: Dk. 35 Emirhan
SARI KARTLAR: Soner, Bahri Can (Kastamonuspor 1966), Yasin (İnegölspor)
KASTAMONUSPOR 1966: Bekir (*) Mustafa (*) Abdulaziz (**) (Dk. 81 Muhammed Haşim *) Şaban (**) Soner (**) Bulut (**) Artun (**) Batuhan (*) (Dk. 59 Abdurrahman *) Yakup (***) Yasin (**) (Dk. 78 Sinan *) Bahri Can (*)
İNEGÖLSPOR: Şener (**) Gökhan (**) Yaşar (**) (Dk. 83 Taner) Cengiz (**) Serhat  (**) Emirhan  (**) Osman (**) (Dk. 90 Bora *) Enes (**) Volkan (**) Yasin (**) Fatih (**) (Dk. 72 Ahmet *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X