Savulun Timsah geliyor!

Koşuların ardından pas çalışmalarına da başlanırken, futbolcuların performansı beğeni topladı.

Savulun Timsah geliyor!

Bursaspor, yeni koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde çalışmalarına dün sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde yapılan antrenman tempolu koşular ile başladı. Daha sonra pas çalışması yapan yeşil beyazlılar son bölümde ise aerobik koşular yaptı. Havaların aşırı ısınması nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşayan futbolcuların çalışma azmi ve temposu İbrahim Üzülmez’i hayli memnun etti. Bursaspor çalışmalarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek.

SERDAR SEVİNCİ

Cuma günü COVİD-19 testinden geçtikten sonra 10 günlüğüne Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde kampa giren yeşil beyazlı oyuncular 12 Haziran’da yeniden başlatılması planlanan lige hazır girmekte kararlı. Bu arada sakatlıktan kurtulan tecrübeli oyuncu Serdar Özkan’ın da topla çalışmalara katılması sevinç yarattı. Özer Hurmacı da performansını hergeçen gün arttırarak ligde kalan 6 final haftasında takımın en önemli kozlarından biri olacağını gösterdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X