Şehir Hastanesi metrosu 1.6 milyara ihale edildi: Bursa’ya hayırlı olsun!

Şehir Hastanesi’nin inşaat sürecinden beri Bursa’nın beklediği Bursaray’ın Emek’ten Şehir Hastanesi’ne uzatılması projesinin ihale kararını duyuran TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, ihalenin sonucunu da açıkladı. 4 firmanın katıldığı ihalede en iyi teklifi 1 milyar 607 milyon 824 bin lirayla Söğüttaş-Yapı İnşaat ortaklığının verdiğini açıklayan Çavuşoğlu, anahtar teslimi yapılacak projede inşaatın bir an önce başlayacağını söyledi… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Şehir Hastanesi metrosu 1.6 milyara ihale edildi: Bursa’ya hayırlı olsun!

Bugüne kadar… Bürokratik süreçler hep ağır işler, süreler uzun olurdu. Bu defa, karar alınmasıyla birlikte çok hızlı bir süreç yaşandı.

Nitekim…

Bursa’nın beklediği Bursaray’ın Emek’ten Şehir Hastanesi’ne uzatılması projesi için ihale kararı alındığını 18 Ekim günü son Başbakan Yardımcısı olan AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu’nun açıklamasıyla duyurduk.

O açıklamada…

Ulaştırma Bakanlığı’nın Bursa’daki ilk kent içi raylı sistem yatırımı olan 6.1 kilometrelik metro projesinin 27 Ekim’de ihale edileceğini söyleyen Çavuşoğlu, sürecin hızlı işlemesinin heyecanını yaşıyordu.

Dün görüştüğümüzde…

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X