Şimdi telafi zamanı

İkinci yarının ilk maçında yarın sahasında İstanbul BGD’yi ağırlayacak Büyükşehir Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, zorlu maçtan galibiyetle ayrılıp zirveye ortak olmak istiyor.

Şimdi telafi zamanı

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda zirve mücadelesi yapan Büyükşehir Belediyespor, yarın kritik bir maça çıkacak. Ligin ilkyarısını 7 maçta, 6 galibiyet, 1 yenilgiyle kapatan Bursa ekibi, yarın tek yenilgisini aldığı İstanbul BGD ile karşılaşacak.

Ligin ilk maçında rakibi karşısında 68-64’lük skorla şanssız bir yenilgi alan yeşil beyazlılar, zorlu maçtan galibiyet çıkarıp zirveye yerleşmek istiyor.

GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Sezon başında yeni transfer Didem Nakaş’ın sakatlanması ve uzun bir tedavi sürecine ihtiyaç duyması nedeniyle bu oyuncudan yoksun mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, ilk yarının son haftasında oynanan Fenerbahçe Koleji maçında Ecem Güngör ve Aycan Aktaş’ın sakatlanmasıyla şok yaşamıştı. 

Bu oyuncuların da sakatlığının sürmesi nedeniyle 3 oyuncusundan yoksun çıkacağı maçtan iyi bir sonuç almayı hedefleyen Bursa ekibi, zorlu mücadelede galibiyete kilitlendi.

SAKATLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR

Ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirdiklerini ifade eden Antrenör Levent Günenme, “Oyuncularım gerçekten oldukça iyi bir performans sergiledi. Ligin ilk maçında İstanbul BGD karşısında şanssız bir yenilgi aldık. Bu yenilginin telafisini yapmak istiyoruz. Sakatlarımızın çokluğu tabi bizi zorlayacak ancak, mücadele eden tüm oyuncularımın galibiyet için savaşacağına inanıyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X