TEB’den yüzde 50’ye faiz indirimi

Türk Ekonomi Bankası (TEB), 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne özel olarak, Mayıs ayı boyunca tarım kredisi kullanan üreticilere kredi türüne göre yüzde 50’ye varan faiz indirimler sunuyor.

TEB’den yüzde 50’ye faiz indirimi

TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, Türkiye’nin 3 milyona yakın tarım işletmesiyle, dünyanın en büyük sekizinci tarım ülkesi olduğunun ve nüfusun dörtte birini istihdam eden tarım sektörünün ekonomi açısından önemli bir rol üstlendiğinin altını çizerek, “Bu potansiyelin bilinciyle 2007 yılından bu yana Tarım Bankacılığı alanında sunduğumuz ürün ve hizmetlerle hem ülke tarımının gelişmesi hem de üreticilere destek olmak için çalışıyoruz” dedi. 

Dünya Çiftçiler Günü’ne özel artık gelenekselleştirdikleri kredi kampanyasını bu yıl da devreye aldıklarını dile getiren Boz, ”Mayıs ayı boyunca sürecek faiz indirimli kredi kampanyamızla çiftçilerimize kolaylık sağlamayı amaçlıyoruz. Her zaman olduğu gibi üreticilerimizin yanında olmaktan ve onlarla birlikte büyümekten büyük memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X