Uludağ Üniversitesi’nden Yıldrımlı öğrencilere destek

Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün geliştirdiği projeyle, Uludağ Üniversitesi öğrencileri Yıldırımlı öğrencilere derslerinde destek olmak için eğitim verecek.

Uludağ Üniversitesi’nden Yıldrımlı öğrencilere destek

Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesi işbirliği ile Eğitim Fakültesi’nde öğrenim gören öğretmen adayları, topluma hizmet uygulamaları dersinde Yıldırım ilçesinde öğrenim gören öğrencilerin derslerine destek olacak. 

Öğretmen adayları ile birlikte Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Altun, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile böyle bir çalışmada yer almaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Altun, çalışmanın hayli kapsamlı olduğunu ve sürecin sonuna kadar takip edilmesinin önemli olduğunu söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ise, “Öğretmen adaylarının okullara gelerek öğrencilere destek olmaları hem öğrencilere hem de öğretmen adaylarına faydalı olacaktır. Hayata geçirilecek projeyle Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği, matematik öğretmenliği, fen ve teknoloji öğretmenliği bölümlerinde öğrenim gören öğretmen adayları, okullardaki görevli öğretmenlerle işbirliği içerisinde desteğe ihtiyacı olan öğrencilerin öğrenme sürecine katkıda bulanacaklar. Ayrıca bu çalışmada Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin, Suriyeli öğrencilerin okuma-yazma sürecine destek olması da planlanıyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X