Usta oyuncu Ferhunde Hanımlar dizisinden kazandığı parayla ne yaptığını açıkladı

Ferhunde Hanımlar dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren usta oyuncu İpek Çeken, katıldığı canlı yayında dizide kazandığı parayı ne yaptığını açıkladı.

Usta oyuncu Ferhunde Hanımlar dizisinden kazandığı parayla ne yaptığını açıkladı

Bir döneme damga vuran senelerce devam eden Ferhunde Hanımlar dizisinin başrol oyuncularından İpek Çeken, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk oldu. Oyuncu, Ferhunde Hanımlar dizisinden kazandığı parayı nasıl değerlendirdiğini anlattı.

“4.900 TL ALIYORUM”

1993-1999 yılları arasında yayınlanan ve 1780 bölüm yayınlanan Ferhunde Hanımlar’ın İpek’i canlı yayında şunları anlattı: “Devlet Tiyatrosu oyuncusuyum ve yılın ilk ayında maaş 4.900’le başlar. Sonra da vergi kesintisinden dolayı ilerleyen aylarda azalır.

“DİZİDEN KAZANDIĞIM PARAYLA EV ALDIM”

Biz dizide kendi kıyafetlerimizi kendimiz alırdık. Köklü bir aileyiz ve sonradan görmedik. Biz paralarımız biriktirdik zaten astronomik paralar almıyorduk. Kazandığımız paralar ufak ufak yatırımlar yaptık. Toplu taşıma ile gidiyorduk. Dizi bana bir ev aldırdı.”

“ROL İÇİN SOYUNURUM”

Sunucuların ‘Ekranlara geri dönmek ister misiniz?’ sorusuna cevap veren oyuncu, “Bana gelen senaryo eğer çırılçıplak soyunmama gerektiriyorsa soyunurum ama değmesi lazım. ” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X