Ustalar büyük şans

Paramparça dizisinin ‘Cansu’su Leyla Tanlar’la dizinin ‘Hazal’ı Alina Boz, Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya başta olmak üzere ustalarla aynı yapımda yer almanın bulunmaz fırsat olduğunu söyledi.

Ustalar büyük şans

Birleşik Arap Emirlikleri’nde yayın yapan bir TV kanalına konuşan Paramparça’nın iki oyuncusu Leyla Tanlar ve Alina Boz, ilk dizi projelerinde ustalarla oynamanın şans olduğunu söyledi. Dizide ‘Cansu’ karakterini canlandıran Leyla Tanlar, ‘Ustalarımız da bizim yanımızda çocuklaşıyorlar. O kadar çok eğleniyoruz ki sette, onların enerjisi bizi etkiliyor. Nurgül Yeşilçay, benden daha enerjik. Yaşıtımmış gibi davranabiliyor, konuşabiliyoruz’ dedi.

ASLINDA BEN CANSU OLACAKTIM

Aynı dizide ‘Hazal’ı canlandıran Alina Boz ise dizi görüşmesine ilk başta Cansu rolü için gittiğini ancak yönetmen Cevdet Mercan’ın kendisine Hazal karakterini verdiğini vurguladı. Artık sokakta insanların kendisine, ‘O kız sen misin?’ diye sorduğunu söyleyen Alina Boz, ‘Aslında çok da ünlüyüm diyemem. İnsanların benimle fotoğraf çektirilmek istemesi çok güzel. Değişmedim, değişmeyeceğim de’ diye konuştu.

Cansu (Leyla Tanlar) ile yer değiştirdik. Leyla ile gerçek hayatta çok iyi anlaşırız” diye ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X