Welliton düşüncesi!

Beşiktaş maçında patlak veren santrfor sıkıntısı Bursaspor’u harekete geçirdi

Welliton düşüncesi!

Yeşil beyazlılar, Brezilyalı forveti gündemine aldı. Bu transferde düşündüren tek konu Kayserispor’un sözleşmesini tek taraflı fesheden Welliton’u alacak kulübü FİFA’ya şikayet edecek olması. 

Bursaspor’dan tüm gözler transfere çevrildi. Son olarak Vodafone Park’ta Beşiktaş’a 2-1 mağlup olan ve hücumda varlık gösteremeyen yeşil beyazlılarda yönetim, forvete transfer için kolları sıvadı. Deniz Yılmaz, Bogdan Stancu ve Kubilay Kanatsızkuş’tan istediği verimi alamayan Bursaspor’un Kayserispor’la olaylı bir şekilde yollarını ayıran Welliton’u gündemine aldığı öğrenildi. 

ŞİKAYET EDECEKLER

Daha önce Süper Lig’de Mersin İdmanyurdu forması da giyen 31 yaşındaki Brezilyalı forvet için yönetimin detaylı bir araştırma yaptığı belirtildi. Bu transferde düşündüren tek konu Kayserispor’un sözleşmesini tek taraflı fesheden Welliton’u alacak kulübü FİFA’ya şikayet edecek olması. Ali Ay yönetiminin bu konudaki gelişmeleri yakından takip ettiği gelen haberler arasında.

KARİYERİ SAĞLAM

Kariyerinde Spartak Moskova ve Celta Vigo gibi takımlarda da görev yapan Welliton, Süper Lig’de çıktığı 79 maçta 28 kez fileleri havalandırdı, 19 asist yaptı. Şampiyonlar Lig tecrübesi de bulunan tecrübeli forvet aynı zamanda kanatlarda da görev yapabiliyor. Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın Welliton için Teknik Direktör Paul Le Guen’le de bir görüşme yapacağı ve ardından net kararını vereceği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X