Avatar
Cevdet Altınel

İnsan utanır biraz!

Yazıklar olsun demek hafif kalır. Oynadığınız takım Akhisar Belediye. Ligin en az gol atan takımı. Siz Akhisar’dan kupa ve lig’de 12 gol birden yiyorsunuz. Yuh.. Ziraat Türkiye Kupası’nda 7 ve Lig’de 5…

Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz? Bu kadar acizlik, bu kadar vurdum duymazlık, bu kadar rezil bir oyun. Hiç utanmadınız mı 5 gol yerken?

Mutlu Hocam hiç kusura bakma bu sonucun alınmasında senin katkın da büyük. 15 dakikada 4 gol birden nasıl yenir? Takım galibiyet için mi, mağlubiyet için mi antrenman yapıyor? 1-0 öne geçmişsiniz ve ardından 4 gol yerken, sıkıntının hala hücumda olduğunu mu zannediyorsunuz? Josua John mı çıkmalıydı oyundan? Deniz ondan daha fazla ne katkı verebildi? Kubilay’ı oyunda tutarak ne umuyordunuz? Rakip, maçlardan önce hiç analiz edilmez mi? Arkaya atılan topların neredeyse tamamı gol oldu. Akhisar kalecisi bile asist yapmayı becerdi. Ama siz buna çare bulmanız gerekiyorken (gerçi ona da fırsat kalmadı) onu maçtan önce düşünüp önlem alacaktınız.

Bu kadar kısa zamanda 4 gol yemek her takımın harcı değil…

Ve başrol oyuncuları… Paraysa para, tesisse tesis, statsa stat, camiaysa camia, taraftarsa taraftar daha ne istiyorsunuz? Bütün Bursa’yı kahretmeye ne hakkınız var?  Tek ama tek işiniz  futbol oynamak. Aldığınız paranın hakkı bu kadar mı? Asgari ücretli yok canından, çoluk çocuğunun rızkından kesip sevdasının arkasından koşsun. Sizin 1 yılda aldığınızı, tribüne gelen adamın sülalesi çalışsa tüm ömrü boyunca alamıyor. Başkan Ali Ay, ‘oyuncularımız huzursuz olmasın’ deyip cebinden alacaklarınızı ödesin. Eeee sonuç; 5-1’lik utanç veren bir mağlubiyet. Ama sizde ne gam ne tasa.

Vallahi Başkan hiç lamı cimi yok. Bu forma bu takımın çoğuna ağır geldi. Artık borçlanma pahasına olsun, sezon sonunda % 60 mı? 70 mi olur yol ver gitsin… Bu sezon herkes hata yapma hakkını kullandı. Hatalar zinciri de bizi buralara getirdi. Bursaspor markası yerlerde sürünür hale geldi. Sezonun özetini de, verilebilecek en güzel tepkiyle Bursaspor taraftarları 19 Mayıs Stadı’nı terk ederek verdi. Artık anlayana…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X