Avatar
Cevdet Altınel

Rezaletin son perdesi

Bursaspor tarihinde böyle bir eziyet, böyle bir kepazelik yaşamadı. Tarihinde 3 haftada kalesinde bu kadar golü bir arada görmedi. Yazılacak her şeyi yazdık. Söylenecek her şeyi söyledik. Ama siz Bursaspor forması giyen arkadaşlar, koca şehri elalame rezil etmeye devam ediyorsunuz.

Bu durumu açıklayacak mantıklı hiç bir gerekçe söyleyemessiniz. İlk yarıda Bursaspor’un 17 maçta yediği gol sayısı 19…. Son 3 haftada yediği gol sayısı 16 (on altı). Biz patlayacak hale geldik, onlar gol yemekten hala şişmediler. Akhisar’dan 5 yediniz utanmadınız, Galatasaray’dan 5 daha yediniz yine utanmadınız. Yetmedi; Rize’den de 6 yediniz, suratınız yine kızarmadı. Beyler derdiniz ne? Ne istiyorsunuz? Yarım düzüne gol yediniz maç sonu hala sizinle fotoğraf çektirmeye uğraşan taraftarlar var…

Yeşil beyaz sevadasına hiç mi saygınız yok? Bursasporlular sayenizde sokağa çıkamayacak duruma geldi. Ne hakkınız var küçük Mustafa’yı, Ahmet’i, Ayşe’yi, Bilge’ye ağlatmaya… Ne hakkınız var çocuklara, “baba ben artık Bursaspor’u tutmak istemiyorum, arkadaşlarım benimle dalga geçiyor” dedirtmeye.

Kusura bakmayın ama size bu şehrin takımını yedirmezler. Aklınızı başınıza alın. Sizden bir tek şey isteniyor. Bu takımı ligde bırakın, sonra da bavullarınızı alıp nereye gidecekseniz gidin…

Adnan Örnek ne yapsın? Enkaz ötesi bir takım aldı. Bu enkazı nasıl temizleyecek açıkçası bilemiyorum. O da bir silkelenme bekledi herkes gibi. Ama nasıl beceriyorlar beceriyorlar be kardeşim, 10 dakika olmadan illa bir tane yiyecekler. Sonrası, maşallah çorap söküğü gibi geliyor.

Kondisyon yerlerde, savunma yol geçen hanı, hücum berbat… Yani sizin anlayacağınız takımın ahı gitmiş vahı kalmış.  Bunun adına tek kelime “tükenmişlik” deniyor...

İbrahim Yazıcı’nın ölüm yıl dönümünde Bursaspor Rize’den 6 yiyor. Şampiyon kulübün düştüğü hallere bakın. Rahmetlinin kemiklerini sızlattınız. Biraz yaptığınız işe saygınız varsa, biraz kazandığınız paranın hakkını vermeyi düşünüyorsanız, “benim mesleğim futbolculuk, ben çocuklarıma buradan  ekmek götürüyorum” diyorsanız, işte önünüzde altın bir fırsat… BEŞİKTAŞ. Bu camiayı utandırmaya bıkmadınız, bir kere de siz bizi utandırın da alem, “yok canım BURSASPOR’mu ? Desin. Cevdet Altınel uyan uyan, senin de dengen kaçtı. Hayal perest olma, 16 gol yetmedi mi?

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X