Feridun Eyüpoğlu
Feridun Eyüpoğlu

İnşaat sektörünün Bursa zirvesi

İnşaat sektörünün dev buluşması gün sayıyor.

Stokları eritmek ve yeni projeleri tanıtmak için geniş çaplı bir fırsat penceresi gelecek hafta Bursa’da açılmış olacak.

Sektöre hareket katacak olan Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, 18 – 21 Nisan 2019 tarihleri arasında firmalarla alıcıları biraraya getirmeyi hedefliyor.

BTSO ve İMSİAD’ın öncülüğünde Tüyap’ta düzenlenen fuarlar 4 salonda, toplam 20 bin metrekare alanda yüze yakın firma ve firma temsilciliğini alıcılarla buluşturacak.

Üstelik hem Bursa dışındaki kentlerimizden hem de başka ülkelerden alıcılar da görücüye çıkan projeler için kentimize gelecek.

Özellikle bu yıl 4. kez organize edilen Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, yurt içi ve yurt dışından gelecek önemli yatırımcılara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

 Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere çeşitli coğrafyaların yatırımcılarını Bursa’ya çekme fonksiyonunu geçtiğimiz yıllarda da başarıyla icraa eden bu fuarda 81 proje, 8 bin 735 konut, 510 ofis ve 422 ticari alan görücüye çıkacak.

Elbette ki uygun koşullu konut, ofis veya ticarethane edinmek isteyen yerli alıcılar için de çok ciddi fırsatların adresi Rising City Bursa!

Çünkü dönemsel açıdan konut piyasasının müşteriye aç olduğu günlerdeyiz.

Fiyatların da minimum kar marjıyla belirlenme opsiyonu yüksek.

Üstelik vergi ve harç avantajı da devam ediyor!

Özellikle yatırım yapmayı isteyenler açısından hayli cazip projeleri toplu halde görme ve ilk elden pazarlık yapma şansının olması da dikkate değer bir fırsat.

Bu arada inşaat sektörü profesyonellerini biraraya getiren Bursa Yapı Fuarı da 17. kez kapılarını açacak.

 Kapıdan mutfağa, boyadan izolasyon malzemelerine tüm inşaat bileşenlerinin geniş ürün yelpazesinde boy göstereceği Yapı Fuarı, alt sektörlerin buluşma adresi olmaya aday.

Çünkü bu fuar çok sayıda kentin sektör temsilcisini Bursa’ya getirerek yüksek bir iş hacminin oluşmasına katkı sunacak.

 

Kalite ve mükemmellik günleri

 

Kurucu Başkan Ahmet Altekin‘la yola çıkan KalDer Bursa Şubesi, 21 yılda marka işlere imza atan marka bir kurum haline geldi.

Sami Erol ve Emin Direkçi’nin uzun başkanlık dönemlerinde Türkiye çapında ses getiren organizasyonlara şahit olduk.

Bayrağı devralan mevcut Başkan Erdal Elbay da çıtayı kurumsallaşma ve kalite artışı anlamında yukarıya taşımaya devam ediyor!

Yönetim kurullarında Bursa ekonomisinin önde gelen kurumlarının temsilcilerinin bulunması da örnek çalışmaların ortaya çıkmasını sağlamakta.

Elbette ki başarının mimarları sadece başkanlar ve yönetim kurulları değil.

Bu bir ekip işi.

Ve Genel Sekreter Aykan Kurkur ve ekip arkadaşları da başarı çıtasını Bursa adına yükseltenler arasında.

Ortaya çıkan kalıcı eserlerse Bursa Mükemmellik Ödülü, Kalite ve Başarı Sempozyumu, Sürdürülebilir Gelişim ve Yönetim Sistemleri Programı, Saklamıyorum Paylaşıyorum, Karikatür Yarışması olarak özgün kaliteleriyle Türkiye’ye değer katmaya devam ediyor.

Ve yine özgün bir organizasyon zamanı.

BUSİAD işbirliğinde düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun 17’incisi bugün start alıyor.

“Gelecek Elimizde” teması Almira Otel’de iki gün sürecek etkinlik pekçok uzman isimi Bursalılarla buluşturacak.

Organizasyonda Bursa Mükemmellik Ödülü de sahibi bulacak.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X