Avatar
Mustafa Çulcu

Büyük takım olmak

Galatasaray`a karşı iyi oynadı kaybetti. Rizespor ve Asteras Tripolis maçları yorgunu Beşiktaş`a karşı iyi oynadı yine kaybetti. Büyük takım olma farkı herhalde burada ortaya çıkıyor. Evet Bursaspor`un oynadığı futbol müthiş keyif verdi ama sonuçta 3 puan Beşiktaş`ın oldu. Yorgun gelen Beşiktaş geriye yaslandı ve ilk 45 dakikada hücuma hiç çıkamadı. İlkyarıda sadece 1 şutu vardı o kadar. Josue ilkyarıda muhteşem oyunuyla tribünlerin iştahını kabarttı. Amaikinci yarıda oyundan çıkana kadar sahada yoktu. Ozan Tufan kolay, basit ama çok verimli oynayan bir oyuncu. Sahanın en iyilerindendi. Volkan Şen o topları ezmemiş olsa şimdi Bursaspor ligin 3. sırasında oturuyor olacaktı.
Bursaspor oynadığı futbolun üstüne koya koya geliyor. Her geçen iyiye gidiyor. Şenol Hoca`nın oyuna katkısı fazlasıyla var. Ama Bursaspor`daki sağ kanat sorununu bir an önce çözmeli. İlk hamlesini 69. dakikada yaptı. Bakambu`yu alıp Traore`yi oyuna koydu.Josue`yi sağa çekti ama Bu oyuncu da orada verimli olamadı.
Her iki takımın hocası da oynattığı futbol ve oyunun akışı içerisindeki doğru hamlelerle tribünlere keyif verdiler. Oyuncuları teknik adamları kutluyorum. Bir kutlama da müsabakanın hakemi Cüneyt Çakır`a. Hakemlerin rezil bir haftayı geride bıraktıkları ortamda Türk hakemliğinin gururu oldu. Deneyimini,tecrübesini ve yönetici kimliğini sahaya yansıttı. Oyunda kriz anlarını çok iyi yönetti. Vücut dili ve sporcularla ileşitimi mükemmeldi. Oyunu oynatma isteği, basit temaslara faul vermemesi Süper Lig`in diğer hakemlerine ders niteliğindeydi. Çata çat, kora kor müsabakaya hakemin düşünce katkıları fazlasıyla vardı. 66. dakikada 2 No`lu yardımcı Olcay`ın ofsaytını kaçırdı, hata yaptı. 1 dakika sonra kıdemli yardımcıBahattin Duran, Volkan ile İsmail arasındaki mücadelede Volkan formadan çekti diye kaldırdığı bayrağa asla katılmıyorum. Bahattin Duran`a yakışmadı. 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X