Yeni hayatınız İnallar güvencesi ile

İnallar Gayri Menkul Yatırım, yeni konut projesi İnallar Hayat 2’yi Bursa’nın gözde yerleşim merkezi Balat’ta yeni sahipleri ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Yeni hayatınız İnallar güvencesi ile

3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile hayata geçirdikleri İnallar Hayat 2, lansman fiyatları ile yatırımı avantaja dönüştürüyor.

Daha sosyal, daha güvenli ve daha konforlu bir yaşam alanı tasarlamak için çıktıkları yolculukta geçtiğimiz yıl 156 aileyi yeni yuvaları ile buluşturan İnallar Gayri Menkul Yatırım, ticari hayattaki 53 yıllık tecrübelerini, inşaat alanındaki hizmetlerine yeni projeler ekleyerek devam ettiriyor.

Bursa’nın bağlantı yolları ve yaşam alanlarına yakınlığı ile öne çıkan noktası Mudanya yolunda konumlandırılan ofis projesi İnallar Cadde ile birlikte, yeni konut projesi İnallar Hayat’ın ikinci etabı olan ve Balat’ta bulunan İnallar Hayat 2’yi de 2019 Aralık ayında sahipleri ile buluşturmaya hazırlanıyor.

16.500 m2 alan üzerinde 10 blok ve 150 daire olarak projelendirilen İnallar Hayat 2’de 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Bahçe katı, çatı dubleksi veya ara kat daireler ile tüm tercihleri karşılayan projede, geniş mutfaklar ile yeni yaşam alanları oluşturulurken, 3+1 dairelerdeki 9m2’lik giyinme odası ile ev sahiplerine ilave bir odaya ihtiyaç duyulmaksızın kullanım kolaylığı sağlanıyor.

156,64m2 ile 181,61m2 arasında net alana sahip daire seçeneklerinde tüm alanlar, ev sahiplerinin rahatlığına göre tasarlanmış durumda.

9.000 m2 peyzaj alanına sahip projede, temalı bahçeler, Marmara ve Ege bitki örtüsünden seçilen ağaç ve bitkiler, çocuklar için dalından meyve yeme keyfini yaşayacakları meyve ağaçları bulunuyor.

Otomobil görmeyeceğiniz orta avlu ve oyun parklarını içeren açık hava alanlarında siz  ve çocuklarınız için ise tüm detaylar titizlikle planlanmış. Bursa’nın imza projelerini gerçekleştiren İnallar Gayri Menkul Yatırım, yine fark yaratarak sosyal alanda benzersiz bir deneyim için ‘’Açık Hava Şöminesi’’ne projede yer veriyor.

inallar2.jpg

Bir konut değil yaşam alanı sunmayı amaçlayan İnallar Hayat 2, açık yüzme havuzu, kafe ve restoran alanları, maç ve sinema keyfi için kullanılan dev ekranların bulunduğu 600 m2’lik özel alanı ile sosyal hayat için tüm imkanlarını bünyesinde barındırıyor.

Minik sakinleri için 6 yaşa kadar oyun odaları, 7 yaş ve üzeri için langırt ve playstation odası, çocuklar için ayrı yüzme havuzu, mini futbol ve basketbol sahaları, açık hava oyun parkı bulunan projede hem ailelerin hem de çocukların keyifli anlar biriktirmesini sağlıyor.

Fitness salonu, pilates-yoga stüdyosu ve buhar odaları ile birlikte yine sağlıklı, yine aktif bir hayat için harekete geçen İnallar tasarım ekibi tarafından planlanan 450 metrelik tartan yürüyüş pisti ve bisiklet parkuru da projenin öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Yine lüks bir hayat için dünyadan ve Türkiye’den en seçkin markalar ile çalışan Hayat 2, alt yapı detaylarında ve inşaat tekniğinde sağlamlık garantisi veriyor.

batim.jpg

Her kata özel çöp odası, her daireye özel depo alanları, kesintisiz elektrik ve tam emniyetli asansör sistemleri yanı sıra güvenliğe üst düzeyde önem veren İnallar Hayat 2, özellikle çocukların servis bekleme ve karşılama alanları için güvenlikli giriş salonları, blok girişlerinde şifreli sistemleri ve 7/24 kayıt yapan güvenlik kameralarını bünyesinde barındırıyor. Her daireye iki adet yan yana kapalı otopark alanı veren projede, otoparktan ise katlara direk ulaşım bulunmakta.

Sadece 150 aileye yeni bir hayat sunan İnallar Hayat 2 projesi, Balat’ta yer alan satış ofisi ve örnek dairesi ile yeni sahiplerini bekliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X