Doğal yaşam çiftliği hizmete açıldı

İnegöl Belediyesi tarafından vatandaşların şehir stresinden uzaklaşmaları ve eğlenceli zaman geçirmeleri için Alibeyköy Mahallesi’nde hayata geçirilen Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliği törenle hizmete açıldı.

Doğal yaşam çiftliği hizmete açıldı

İnegöl Belediyesi, yeni bir tesisi ilçeye kazandırdı. Alibeyköy Mahallesi’nde hayata geçirilen Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliği tamamlanarak hizmete girdi.

Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliği’nde restoran bölümünden at, inek, koyun ve keçi ahırı, tavus kuşu, sülün ve benzeri kanatlılar ile tavuk-horoz gezinti alanı, kuş kulesi, ördek-kaz evleri ve havuz ile birlikte birçok alan mevcut.

Yeşil alanda ve çınar altında otuma alanları ile çocuk oyun gruplarının da yer aldığı tesiste, orta bölümde at padok alanı, 4 metre genişliğinde 185 metre uzunluğunda at biniş yolu bulunuyor.

Açılış törenine TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa milletvekilleri, Kaymakam Ali Akça, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Yıldız, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Alper Taban, “Vatandaşlarımızın beklentilerini de alıp, sorunları çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın dinleneceği, güzel vakit geçireceği projeleri hayata geçiriyoruz.

Burası da şehrimiz için bir ihtiyaçtı. Hemşerilerimizin gideceği, dinleneceği, hoşça vakit geçireceği alanları çoğaltmalıyız. Burası da 12 dönümlük bir alan üzerinde yapılan düzenlemelerle güzel bir tesise dönüştü” dedi.

Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliğinin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş döneminde başlayan bir proje olduğunu da ifade eden Aper Taban, kendisine teşekkür etti. 

DOĞAL YAŞAMA DEĞER VERİYORUZ…

Törende konuşan TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise, “Bu doğal yaşama değer veriyoruz. İnegöl, yıldızı parlayan bir ilçemiz.

Öncülük yapan ilçelerimizden bir tanesi. Çok önemli hizmet insanımızla buluşuyor. Alinur Başkanımızdan aldığı bayrağı Alper başkanımız sürdürüyor” değerlendirmesini yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X