Dündar’dan Yiğitali’ye ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kar yağışına ve soğuk havaya rağmen mahalle ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlarla biraraya geliyor.

Dündar’dan Yiğitali’ye ziyaret

Başkan Dündar’ın son adresi yoğun kar yağışının yaşandığı Yiğitali Mahallesi oldu. Mahallede ilk olarak sokakları gezen ve belediye ekiplerinin kar açma çalışmalarını denetleyen Dündar, daha sonra kahvehaneye giderek mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Soba başında yapılan sıcak sohbette vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Dündar, her mahallede olduğu gibi Yiğitali Mahallesi’nde de ihtiyaç duyulan hizmetlerin belediye imkanları ölçüsünde devam ettiğini kaydetti.

TALEPLERE YERİNDE TESPİT…

Osmangazi’de merkezden en uç noktaya kadar belediyenin sorumluluk alanındaki 136 mahallenin tamamına hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Dündar, “Gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarımızla iç içe olarak onları yönetime dahil ediyoruz ve demokratik bir yönetim anlayışını uygulamış oluyoruz. Ziyaretlerde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, arzularını, taleplerini yerinde tespit edip, aldığımız talepleri de çözme noktasında kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X