Erkek çocuklarını öpüştürdüğü için tutuklanmıştı, ifadesi pes dedirtti!

Erkek çocukları öpüştürdüğü görüntülerden dolayı tutuklanan ‘Gaga Bulut’ lakaplı sosyal medya fenomeni ilk ifadesinde “Kötü bir amacım yoktu, ilgi çekici şeyler çekmek istedim.” dedi.

Erkek çocuklarını öpüştürdüğü için tutuklanmıştı, ifadesi pes dedirtti!

İzmir’de para karşılığında erkek çocukları öpüştürüp bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaştığı gerekçesiyle tutuklanan ‘Gaga Bulut’ lakaplı Bulut Altuğ’un ifadesi ortaya çıktı.

Altuğ, “Kötü bir amacım yoktu, ilgi çekici şeyler çekmek istedim. İlgi çekmek için feminen giyiniyorum, kız arkadaşım var” dedi.

VİDEOLARINA ERİŞİM YASAĞI KONULDU

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine gözaltına alınan Bulut Altuğ, sevk edildiği adliyede tutuklanırken, paylaştığı videolara da mahkeme tarafından erişim yasağı konuldu.

“İLGİ ÇEKİCİ ŞEYLER ÇEKMEK İSTEDİM”

Yeni Asır Gazetesi’nin haberine göre ifadesinde Youtube’a yüklediği videoların izlenme oranları sayesinde para kazandığını anlatan Altuğ, “Ayda 7 ile 10 bin lira arasında değişen para kazanıyorum. Hatta 15 bin lira kazandığım zamanlar da oldu. Kötü bir amacım yoktu. Sadece ilgi çekici bir şeyler çekmek istedim” dedi.

erkek-cocuklari-opusturdugu-goruntulerden-sonra-11343746_2522_m.jpg

“İLGİ ÇEKMEK İÇİN FEMİNEN GİYİNİYORUM, KIZ ARKADAŞIM VAR”

“Ailemin maddi durumu iyi. Babamın Aydın’da restoranı var” bilgisini veren Altuğ, şöyle devam etti: “İlk başlarda beni bu halimle kabul etmediler. Ama beni görmek isteyenler sayesinde restoranın işleri de arttı. İlgi çekmek için feminen giyiniyorum. Aslında kız arkadaşım var.”

erkek-cocuklari-opusturdugu-goruntulerden-sonra-11343746_1929_m.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X