Gece yarısı korkutan yangın! Sokağa döküldüler

Bursa’nın Emirsultan Mahallesi’nde bir evde çıkan yangında aynı aileden 3 kişi dumandan etkilenirken, birinin vücudunda yanıklar oluştu. Gece yarısı çıkan yangın sebebiyle mahalle sakinleri sokağa döküldü.

Gece yarısı korkutan yangın! Sokağa döküldüler

Alınan bilgiye göre, Yıldırım ilçesi Emirsultan Mahallesi’nde Hüseyin Kayıkçı’ya (80) ait evde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

Yangın, evdeki bazanın ve yatakların tutuşmasıyla kısa sürede büyüdü.

Yangına müdahale ederken dumandan etkilenen aile fertlerinden 3’ü fenalaştı.

Saçlarında yanıklar oluşan Hüseyin Kayıkçı (80) ve dumandan zehirlenen Oğuz Kayıkçı (17) sağlık ekiplerince Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Aile fertlerinden ikisi ise 112 ekiplerince olay yerinde tedavi edildi.

iha-20190716aw755440-5.jpg

Yangın, mahalleli ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınıp, söndürüldü.

Maddi hasar meydana gelen yangında can kaybı yaşanmadı. Sokağa dökülen mahalle sakinleri ise olayı endişeli gözlerle izledi. Evin bir bölümü ise kullanılamaz hale geldi. 

iha-20190716aw755440-6.jpg

“Hortumla müdahale ettik”

Yangını fark eden mahalle sakinleri ise şunları söyledi:

“Terasta otururken önce yukarı çıkan dumanları gördük ve aşağıya indik. Yangın muhtemelen mutfaktan çıktı. Her taraf dumandı, pek bir şey göremedik. Önce itfaiyeyi aradık. Ardından itfaiye ekipleri gelene kadar, kısa süre yangına hortumla müdahale ettik”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X