Tüm kurumlarla altyapı koordinasyonu

İnegöl’de altyapı çalışmaları yapan kurumların temsilcileri, Belediye Başkanı Alper Taban Başkanlığında gerçekleştirilen altyapı koordinasyon toplantısında bir araya geldi. 

Tüm kurumlarla altyapı koordinasyonu

Toplantıda kurumların yıllık planları üzerinden koordineli bir çalışma yürütülerek çalışmaların yapılması ve revizelerin tüm kurumlara bildirilmesi konuları üzerinde istişareler yapıldı. Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl’de kazı çalışması yapan ve altyapı faaliyetlerinde bulunan kurumun sadece İnegöl Belediyesi olmadığını ifade ederek, “Diğer kurumlar da kendi alanlarındaki faaliyetlerle ilgili yıllık çalışmalarını sürdürüyorlar. Bizler bundan sonrası için bu yapılan çalışmaları bir tertip ve düzen içerisinde, bir disiplin içerisinde yürütülmesini öngörüyoruz” dedi.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Alper Taban, İnegöl Belediyesi olarak yapılan işlerin her zaman takipçisi olacaklarını ve denetleyeceklerini kaydederek, “Bundan sonra buradaki kurum sorumlularıyla aylık olarak bir araya gelerek, yapılan çalışmaları masaya yatırıp değerlendireceğiz. Çalışmalar noktasında eksiklikler varsa, bunların giderilmesi için kararlar alacağız. Bu koordinasyonu da yıl boyu devam ettireceğiz. Eskisinden daha etkili bir çalışma olacağını düşünüyorum. Bizim buradan kurumlara ilettiğimiz öncelikli olarak her kurumun kendi içerisinde yaptığı çalışmayı her an denetlemeleri ve yapılan işi biran önce tamamlamaları. Biz de bunların takipçisi olacağız” açıklamalarında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X