Ambulans helikopterle Isparta’dan Bursa’ya sevk edildi

Isparta’da yanık tedavisi gören 8 yaşındaki hasta çocuk, Sağlık Bakanlığı ambulans helikopterle Bursa’ya getirildi.

Ambulans helikopterle Isparta’dan Bursa’ya sevk edildi

12 gün önce güneş enerjisi paneli patlaması nedeniyle vücudunun yüzde 60’ında yanıklar oluşan 8 yaşındaki M.A.A, Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. M.A.A’nın tedavi süreci devam ederken hekimleri tarafından çocuk cerrahisi olan bir hastanede tedavisinin gerektiğine karar verildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan araştırma sonucunda M.A.A’nın tedavisine, Bursa Şehir Hastanesi Çocuk Cerrahisi Bölümü’nde devam etmesi uygun bulundu. Bunun üzerine Sağlık Bakanlığı’na ait helikopter ambulans ile Yenişehir Havalimanı’na getirildi. M.A.A, buradan da ambulans ile Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

M.A.A’nın tedavisine Bursa Şehir Hastanesi’nde devam ediliyor.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X