Başkan Gürkan’dan Bursalılara güvence

AK Parti’nin Bursa İl Başkanı Davut Gürkan Olay Medya’nın konuğuydu. Gürkan, Bursa’nın ulaşım projelerinin son durumları hakkında önemli bilgiler aktardı. Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın yazdı…

Başkan Gürkan’dan Bursalılara güvence

Bu sütunlardan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı uhdesindeki Bursa projelerinin çeşitli gerekçelerle sarktığını, geciktiğini, ötelendiğini ve kente büyük bir haksızlık yapıldığını yazıp çiziyoruz. Ama İl Teşkilatı da projelerin peşini bırakmıyor.

Örneğin;
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı’nı karşımızda bulsak, şu soruyu net biçimde kendisine sormak isteriz.

‘Türkiye’nin nüfus büyüklüğü bakımından dördüncü, ihracat açısından ikinci ilinin hızlı trensiz ve var olan havalimanının aktif olarak çalıştırılmayışından bakan olarak rahatsızlık duyuyor musunuz?’

Bakan’ın bu soruya vereceği yanıtı merak ederken, dün AK Parti’nin Bursa İl Başkanı Davut Gürkan Olay Medyanın konuğuydu.

İktidar partisinin İl Başkanı Gürkan’a soruyu bu şekilde sormadık ama, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı ve BTSO Başkanı ile bakanlıkta verdiği mücadeleyi bildiğimiz için ulaşım projelerinin son durumları hakkında kendisinden bilgi istedik.

Bursa’nın bu konuda Ankara’dan beklentileri yüksek. Çünkü, bakanlığın Bursa’da siftah yapması gerekiyor. Metroda yapmak istedi ama ihale iptalleri işi zora boktu.

AK Parti yöneticileri de işin peşini kovalıyor fakat başta hızlı tren olmak üzere çoğu yatırımda Bursa büyük bir talihsizlik yaşıyor.

İhsan Aydın’ın yazısının devamı için tıklayın

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X