BGC ödülleri sahiplerini buluyor   

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından yaklaşık 35 yıl önce başlatılan ve günümüze kadar aralıksız her yıl devam ettirilen ‘BGC Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışması’nın ödül töreni, 16 Nisan Salı akşamı yapılacak.

BGC ödülleri sahiplerini buluyor   

Üst düzey Bursa protokolünün yanı sıra siyasetçiler, STK başkanları, bürokratlar, sanayi ve ticaret dünyası ile kültür ve sanat dünyasının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşecek olan BGC ödül töreni, Basın Kültür Sarayı’nın 1. katında bulunan ve aynı gece açılışı yapılacak olan BGC Nilüfer Sahnesi’nde gerçekleşecek. 2018 yılında aramızdan ayrılan merhum BGC üyeleri Oktay Kayalar ve Mehmet Ali İncioğlu adına düzenlenen BGC Başarı Ödülleri Yarışması’na bu yıl 18 dalda 102 aday toplam 163 eserle katıldı. 

OLAY MEDYA’YA 4 ÖDÜL…

Törende; Spor Haberleri’nde ‘Aferin Çocuklar’ başlıklı haberiyle Erkan Sağlık’ başarı, ayrı dalda ‘Numarası yok Azmi var’ başlıklı haberiyle Recai Uysal mansiyon, spor mizanpajda Cem Kayır başarı, magazin mizanpajda ise Gökhan Şenyavaş ise mansiyon ödülü alacak. 
                                         

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X