Böyle hayal etmemiştik!

Süper Lig hedefiyle başlanan sezonun ilk 3 maçından yalnızca 1 puan çıkarılması yeşil beyazlı camiada moralleri alt üst etti.

Böyle hayal etmemiştik!

Yeni yönetimiyle, transfer tahtasını açarak kadrosuna 12 isim katan Bursaspor’un TFF 1.Lig’in ilk 3 haftasında ortaya koyduğu performans hayal kırıklığı yarattı. Lige Adanaspor beraberliğiyle başlayan Bursaspor, 2. hafta Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a deplasmanda 2-1 yenildi. Son olarak ligin yeni ekibi Eyüpspor’a 2-0 kaybeden yeşil beyazlılar, 3 hafta sonunda galibiyetle tanışamayarak 1 puanda kaldı ve alt basamaklarda yer aldı.

2 SEZON SONRA GÜLEMEDİK

Bursaspor, 2 sezon sonra ilk kez ligin ilk 3 haftalık dilimini galibiyet alamadan kapadı. 2018-19 sezonunda Süper Lig’de mücadele veren yeşil beyazlılar, ilk haftadaki mağlubiyetin ardından, galibiyetini 8. Hafta maçında alabildi. Bursaspor; Milli aranın ardından deplasmanda Altınordu karşısında ter dökecek, akabinde ise evinde Yılport Samsunspor’u ağırlayacak.

TOP KAYIPLARI ÜZDÜ

Sezonun ilk iki maçında hücum yönlerinde iyi bir görüntü çizen Bursaspor, Eyüpspor karşısında ise oyun kurmakta zorlandı. Yüzde 57’lik bir oranda topa sahip olmasına karşın, top kayıpları sonrası kalesinde tehlikeler gören yeşil beyazlılar, maç boyunca yalnızca 4 kez rakip kaleyi yokladı. Buna karşın Bursaspor, kalesinde ise 17 şut gördü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X