Çavuşoğlu Cumhur İttifakı için destek sözü aldı

Seçim çalışmaları kapsamında esnafla bir araya gelen TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, seçimlerde Cumhur İttifakı için destek sözü aldı.

Çavuşoğlu Cumhur İttifakı için destek sözü aldı

Salonu dolduran esnafa seslenen Çavuşoğlu, MHP ve AK Parti’nin beka meselesi için aynı çatı altında buluştuğunu ifade etti.

Çavuşoğlu, “Etrafımızda 100 bin kişilik terör örgütü kurmak istiyorlar, bu bir beka değil midir? S-400’ü almaz isek yukarıdan biri taş atsa karşılık verecek mekanizmamız yok. Bu bir beka meselesi değil mi? Münbiç beka meselemiz değil mi? Peki, CHP neden HDP ile iş birliği yapıyor. Beka için mi? Adamlar şimdiden parmak sallamaya başladı.

‘Bileceksin benim tarafımdan seçildiğini’ diyor. ‘Yarın alt yapı hizmetlerinin ihalesini bana vermezsen’ demeye getiriyor. O alt yapı hizmetlerinin ihalesini verdiğin zaman kazılan kanalizasyon çukuruna ne konulacağından kimin haberi olacak. Artık güneydoğuda asfaltlar patlamıyor.

Çünkü o belediyelere kayyum atandı. Bu defa sinsi bir operasyonla CHP’nin içerisine HDP’yi yerleştirerek, bütün Türkiye’ye ateşe taşımaya çalışıyor. Biri çıkıp ‘sen ne diyorsun’ diyebiliyor mu? Birisi ‘git sen ilk önce terörü lanetle’ diyebiliyor mu?” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X