Erdoğan: CHP’nin bu ülkede dikili ağacı yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Siz rahmetli uçak fabrikası yapan Sivaslı Nuri Demirağ’ın uçak fabrikasını kapatıp gaz ocağı fabrikasına çevirdiniz. CHP budur. Kime yutturacaksınız? Sizin bu ülkede dikili ağacınız yok.” dedi.

Erdoğan: CHP’nin bu ülkede dikili ağacı yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli’de düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Adamın dediği ne biliyor musun? ‘O’ diyor ‘kek verecek’, ‘ben de’ diyor ‘fabrikada işçi alacağım.’ İnanıyor musunuz? Ya sizin hayatınızda böyle bir şey olmamış ki. Siz Nuri Demirağ’ın, rahmetli uçak fabrikası yapan Sivaslı Nuri Demirağ’ın uçak fabrikasını kapatıp gaz ocağı fabrikasına çevirdiniz. Ya CHP budur, CHP budur. Kime yutturacaksınız? Sizin bu ülkede dikili ağacınız yok.” dedi.

“Ufuk yok”

“Bay Muharrem, ‘Kanal İstanbul’a karşıyım.’ diyor. Kafaya bak, kafaya. Yok, ufuk yok.” diyen Erdoğan, “Daha şurada geçenlerde bir gemi Boğaz’da yalıya çarptı. Bu tanker olsaydı Allah muhafaza aylarca orada yangın olurdu. Kafası basmıyor, genel başkanının da basmıyor. Bu CHP’nin tarihi böyle.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X