KalDer’den OLAY’a ziyaret… ULUSAL BİR MARKASINIZ…

KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Olay Medya’yı yeni yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Emin Direkçi, Olay Medya’nın yerel bir kuruluş olmasına rağmen ulusal medya da marka olduğunu dile getirdi.

KalDer’den OLAY’a ziyaret… ULUSAL BİR MARKASINIZ…

HATİCE DAL
KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Olay Medya’yı yeni yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Şubat ayında göreve seçilen KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi, “Göreve geldikten sonra oldukça motive ve ekip ruhuyla çalışmaya başladı. Kısa sürede güzel bir sinerji sağladık. Kentin önde gelen yönetimlerini ziyaret ettik, oldukça iyi geçen bu görüşmeler sonrasında iş birlikleri geliştirme yönünde adımlar attık. KalDer’e emeği geçen geçmiş dönem yönetim kurulu üyeleri, başkanları, gönüllülerini bir araya getirerek bir çalıştay yaptık. Bu çalıştaydan elde edilen sonuçlar ile çalışmalarımıza yön vermeye devam ediyoruz, yakın bir gelecekte üyelerimize ve Bursa’ya yeni projeler sunmayı planlıyoruz” dedi.

Dünya’da ve Türkiye’de etkisini sürdüren Covid-19 dolayısıyla sempozyum ve ödül sürecini ertelediklerini de sözlerine ekleyen Başkan Direkçi, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Online etkinlik ve eğitimlere başladık. Merkez ve şubeler koordinasyonunda yaptığımız bu programlar yoğun ilgi gördü, bu programları tüm toplumun katılımına açtık. Toplumda KalDer’e duyulan güven ve ilgi bizleri cesaretlendirdi.”

KalDer Bursa Şubesi’nin Bursa’da mükemmellik kültürünün bir yaşam biçimi olarak benimsenmesi adına var olan büyük bir aile olduğunu da belirten Emin Direkçi, “Her birimiz çağdaş yaşam kalitesinin kentimizde yaygınlaşmasını ve uluslararası alanda ülkemiz adına bir kültür olarak yerleşmesini hedefliyoruz, bu amaçla üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

OLAY ULUSALDA DA MARKA

Başkan Direkçi, Olay Medya’nın yerel bir kuruluş olmasına rağmen ulusal medya da marka olduğunu dile getirerek, Olay Medya adına KalDer Bursa Şubesi tarafından diktirilen fidanların sertifikasını Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan’a takdim etti.

HABERİN VİDEOSU

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X