‘Kılıçdaroğlu’na onu bile diyemeyeceğim’

Başbakan Davutoğlu, ”Sayın Cumhurbaşkanımız kendilerine (Kılıçdaroğlu) ‘genel müdür’ diyordu, ama benim notum daha kıttır, onu bile diyemeyeceğim” dedi.

‘Kılıçdaroğlu’na onu bile diyemeyeceğim’

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda AK Parti Nevşehir İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “Kılıçdaroğlu diyor ki ‘Bana bir 4 yıl verin, gerisini istemem.’ Neden biliyor musunuz? Çünkü biliyor AK Parti dönemlerinde Hazine doldu, ekonomi bereketlendi, rezervlerimiz rekor düzeylerde. Gelecek, dolu Hazineyi, Merkez Bankasındaki rezervleri harcayacak, alıp şapkasını gidecek. Yok öyle yağma” dedi.

Başbakan Davutoğlu,  “(Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü döneminde) Bin 272 kişi sınavla alınıyor, geri kalanların puanları yükseltilerek, 3 bin 209 kişi sınavsız bir şekilde üstü tamamlanıyor. Bu bir teftiş raporu, altında da Kılıçdaroğlu’nun kendi imzası var. Sayın Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürü iken yaptığı bu uygulamalar aslında ki onlarca yakını ve CHP İl başkanlığı yapan kişilere de davetiye usulü verilen ihaleler, 6 yılda tamamlanamayıp 2 bin misli fazla maliyetle yapılan ihalelerin belgeleri elimizde” diye konuştu.

Davutoğlu, ”Sayın Cumhurbaşkanımız kendilerine (Kılıçdaroğlu) ‘genel müdür’ diyordu, ama benim notum daha kıttır, onu bile diyemeyeceğim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X