Kurban pazarı yeni yerinde

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, yeni kurban pazarı için eski İnegöl yolu üzerinde bulunan 10 bin metrekarelik alanda çalışma yaptıklarını söyledi.

Kurban pazarı yeni yerinde

OSMAN GÜNEŞ

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçe sakinlerinin kurbanlık alışverişlerini sağlıklı bir ortamda gerçekleştirebilmeleri amacıyla Kestel Belediyesi’nce yeni hayvan pazarı hazırlanırken, eski Ankara yolu Aksu Mahallesi yolu üzerinde oluşturulan pazarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, geçtiğimiz yıllarda Yeni Mahalle’de hizmet sunan pazarın resmi kurum alanı olarak tahsis edilmesi nedeniyle yeni pazar için eski İnegöl yolu üzerinde bulunan 10 bin metrekarelik alanda çalışma yaptıklarını söyledi. 

Acar, “Pazarımızın zemini, elektrik ihtiyaçları, tuvalet, ulaşım ve diğer tüm konulardaki gereksinimleri karşılanarak ilçe halkımızın hizmetine sunuldu. Vatandaşlarımız istediklerinde kurbanlarını da kesebilecekleri bir alan olarak da hizmet sunacak pazar için hazırlanan bu alanın bayram sonrasında da hayvan pazarı olarak hizmet sunabilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X