Ölen babasını yanından hissetmek için yaptığı şey ‘yok artık’ dedirtti!

İngiltere’de yaşayan 26 yaşındaki Charlotte Walton isimli kadın, kanser yüzünden kaybettiği babasını yanında hissetmek için yaptığı hareketle ‘pes’ dedirtti.

Ölen babasını yanından hissetmek için yaptığı şey ‘yok artık’ dedirtti!

İngiltere’de yaşayan 26 yaşındaki Charlotte Walton isimli kadın, nişanlısıyla evlenmeden birkaç ay önce babasını kaybetti.
 

olen-babasini-yanindan-hissetmek-icin-yaptigi-sey-716103_4809_5_b.jpg

Babasını kanser nedeniyle kaybeden Charlotte: “Ben her zaman büyük bir babanın kızıydım, hepimiz öyleydik. Ondan bir şey istediğimizde başta reddederdi ama sonra kendini kötü hissederdi ve beş dakika sonra yapardı. Ona kanser teşhisi konduğunda evlenmek için hızlı hareket etmemiz gerektiğini biliyorduk. Böylece beni evlenirken izleyebilecekti. Savaşını yitirdiği zaman kalbim kırıldı, çünkü bizi evlenirken görmeyi ne kadar çok istediğini biliyordum.” dedi.

olen-babasini-yanindan-hissetmek-icin-yaptigi-sey-716103_7346_6_b.jpg

Babasının ölümüyle yıkılan genç kadın, törende babasını yanında hissetmek için akılalmaz bir yönteme başvurdu. Charlotte, düğün manikürünü yaparken, tırnaklarına babasının küllerini kondurdu.

olen-babasini-yanindan-hissetmek-icin-yaptigi-sey-716103_6930_1_b.jpg

İngiliz gelin, bunu yaparak babasını gerçekten yanında hissettiğini söyledi.

olen-babasini-yanindan-hissetmek-icin-yaptigi-sey-716103_3670_2_b.jpg

Ölen babasından kalan külleri arasında küçük kemik parçacıkları aradığını ve onları manikür için kullandığını anlatan genç kadın, törenden sonra tırnakları koruduğunu ve evine astığını belirtti.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X