Teksas hep yanında!

Denizli Atatürk Stadı’na TFF logolu Passolig kartlarıyla giren Bursaspor taraftarı yaptıkları tezahüratlarla kendi futbolcularını bile şaşırttı.

Teksas hep yanında!

Spor Toto 1.Lig’deki 3 maçlık mağlubiyet serisine Altaş Denizlispor deplasmanında aldığı 3-1’lik galibiyetle son veren Bursaspor’u taraftarı bu zorlu mücadelede de yalnız bırakmadı. TFF’nin deplasman yasağına rağmen 6 otobüsle Denizli’ye giderek TFF logolu Passolig kartlarıyla Atatürk Stadyumu’na giren yeşil beyazlı taraftarlar takımlarına destek oldular. Stadyumu inleterek Bursasporlu futbolcuları dahi şaşırtan yeşil beyazlı taraftarlar bu hareketleriyle tüm Türkiye’de gündem oldular.

TERKETMEZ SENİ

Maç boyunca yaptıkları tezahüratlarla dikkat çeken yeşil beyazlı taraftara Denizlispor taraftarlarının da “Hoşgeldiniz” tezahüratıyla karşılık vermesi güzel bir tablo ortaya çıkardı. Teksas sosyal medya hesabından “Vazgeçmedik ilk günden beri, Teksaslılar terketmez seni!” notunu düştü. Taraftarlar karşılaşma sonunda ise galibiyet sevincini futbolcularla birlikte doyasıya yaşadılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X