Avatar
Mustafa Çulcu

Buz adam

Barış Şimşek; sezona Beşiktaş-Alanya maçıyla iyi bir giriş yaptı. Şu ana kadar da 8 maç yönetti. Bugünkü Galatasaray-Bursaspor karşılaşmasıyla 9 olacak. Son 5 haftayı ise seriye bağladı… Ligin 8. haftasında yönettiği Beşiktaş-Antalya maçında, Beşiktaş’ın ilk golü öncesinde çok tartışılan Tosiç ile Antalyalı Charles’in fauldü, değildi pozisyonuna “devam” deyince bir hafta gündemden düşmedi. Lakin MHK, haftasına bir maç daha vererek arkasında durdu. Geçtiğimiz hafta Başakşehir-Çaykur Rize maçında çok başarılı bir yönetime imza attı. Maçlarda soğukkanlı yapısıyla dikkat çelen Barış Şimşek’in hakem camiası arasındaki lakabı “Buz adam” olarak biliniyor. Geçen seneye kadar FIFA kokartı taşıyan Şimşek, aynı zamanda Cüneyt Çakır’ın yurtdışı müsabakalarında vazgeçemediği kadrolu 6. hakemi.

Bu sezon formunun zirvesinde olan Barış Şimşek, Bursaspor’un, 10. Haftada Karabükspor ile oynadığı maçı da yönetmiş ve başarılı olmuştu. Umarım bugün Galatasaray-Bursaspor karşılaşmasında da başarılı olur.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X