Recai Uysal
Recai Uysal

Çok özlemişiz

Bir hafta geçmiyor ki Bursaspor’da bir aksiyon olmasın…

Bu haftayı da yardım kampanyası düzenlenecek mi düzenlenmeyecek mi tartışmalarının gölgesinde geçirdik.

Bu gelişmelere rağmen futbolcuların Hatayspor karşısında özellikle maçın ilk bölümündeki istekli oyunu gerçekten özlediğimiz nitelikteydi.

İbrahim Üzülmez bir önceki maça göre ilk 11’de 5 değişiklik yaparken, son haftalardaki performanslarıyla eleştiri oklarının hedefinde olan Iasmin Latovlevici ve Igor Da Silva’yı kadroya dahi almayarak oyuncularla ilgili fikrini de göstermiş oldu.

Yeşil beyazlı futbolcular, bundan önceki maçların aksine mücadeleye baskılı başladılar ve bunun karşılığını da aldılar. Maçın ilk devresinde rakibini ısıran bir görüntü sergileyen yeşil beyazlılarda Seleznov yine istekli görüntüsüyle dikkat çekerken, hem golünü attı hem de rakip savunma karşısında zorlayıcı bir oyun sergiledi. Tecrübeli futbolcu oyunda kaldığı bölümde adeta Yalçın Hoca’ya nazire yaparcasına bir performans sergiledi.

Bu devrede Emirhan beklentilerin uzağında bir görüntü sergilerken, sezon başında herkesin takdirini toplayan ve Yalçın Hoca’nın şans vermemesi nedeniyle sürekli eleştirildiği Sedat Dursun da savruk gözüktü çizdi.

İlkyarının son dakikasında gelen gol herkesi yine tedirginliğe sevk etti. Golde Çağlar her ne kadar hatalı da olsa ikinci yarıda çıkardığı net pozisyonlarla yine takımının oyunda kalmasını sağladı.

Aslında Hatayspor bundan önceki maçlarda olduğu gibi bir görüntü sergiledi. Daha kontrollü, risk almadan oynayan konuk ekip, zaman zaman Bursaspor kalesinde gol aradı.

İkinci yarıda da golü isteyen bir görüntü sergileyen Bursaspor’da Sedat ve Emirhan ilkyarıya oranla daha az hata yaparken, Özer Hurmacı’nın oyuna girmesiyle yeşil beyazlı ekip hücumda daha üretken gözüktü.

Kubilay’ın direkten dönen topu sonrasında “Bu sefer de şans bizimle değil mi” dedik. Ancak 90+1’de Burak Altıparmak’ın golü ilaç gibi geldi.

Bursaspor, bu galibiyetle liderin puan farkını açmasını önlerken, bence en önemlisi ikinci sıra için umutlarını da artırdı.

Hem ikinci yarı için yeşil beyaz sevdalılarının daha umutlu olmasını sağladı hem de herkese güzel bir yeni yıl hediyesi verdi.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X