Recai Uysal
Recai Uysal

Hani tecrübeniz nerede?

Bursaspor yine kendisinden bekleneni yaptı ve bir takıma daha cansuyu oldu. Menemenspor da ligdeki ilk galibiyetini bizim karşımızda aldı…

Evet bu sezon transfer yapılmadı kadro kısıtlı ancak, böylesine basit hatalarla maç kaybedilmesi insanın canını sıkıyor.

Sonuçtan tüm takım sorumlu elbette… Ancak, genç oyunculardan beklenen hataları tecrübeli isimlerin yapması artık can sıkıyor

Bursaspor aslında maça iştahlı da başladı. Her ne kadar Ali rakip savunma arasında varlık gösteremese de çok koşup, rakibe baskı yaparak hataya zorladı.

Aradağı golü de Burak Kapacak’la buldu. Burak Altıparmak’ın muhteşem pası sonrasın genç futbolcu bu sezon kendisine yakışanı yaptı. Artık kafası rahatlamışa benzeyen Burak Kapacak’ın geçtiğimiz sezonlardaki asist katkısının yanı sıra bu sezon rakip fileleri havalandırarak skora katkı sağlaması da sevindirici bir gelişme.

Yeşil beyazlılar attığı golden sonra ise rakibi izlemeye başladı. Böyle olunca da gol kaçınılmaz oldu.

Ancak, hem yenilen gollerde hem de rakibin yakaladığı fırsatlarda savunma hataları fazlasıyla göze çarptı.

Mustafa Hoca, ikinci yarıya ilk 45 dakikanın etkisiz isimleri Recep ve Ramazan’ı kenara alarak başladı. Geçtiğimiz hafta takıma üstünlük golünü getiren Batuhan ve sakatlıktan kurtulan Özer’in getirdiği enerjiyle yeşil beyazlılar, daha çok pozisyon üretmeye başladı.

70’e kadar istekli görüntüsünü sürdüren Bursaspor, bu dakikadan sonra yavaş yavaş düşmeye başladı.

Kalan bölümde pozisyon üretmekte zorlanmaya başlayan Bursaspor’da son dakikalarda yine savunma oyuncuları sahneye çıktı. İlk golde olduğu gibi Cüneyt yine topu rakibe hediye edince gol de kaçınılmaz oldu.

Elbette her hafta oyunculardan aynı coşkuyu, enerjiyi görmek mümkün değil, ancak biraz daha dikkatli olmalarını istemek hakkımız diye düşünüyorum…

Genç oyunculara zaman tanıyacağız, kendilerini gösterebilmeleri için fırsat vereceğiz ancak, maçı kaybettiren isimlerin başında takımın tecrübelilerinin olmasına anlam veremiyorum. Hem de ligde galibiyeti olmayan bir takıma yine Bursaspor’un hayat veriyor olmasını kabullenemiyorum.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X