Recai Uysal
Recai Uysal

Hedef kupa değil lig…

Kupa Bursaspor için zaten şu saatten sonra zuldü…

Çünkü Bursaspor’un kupada harcayacak zamanı da kadro genişliği de yoktu. Akılların sadece lige odaklanması gerekiyordu. O yüzden yeşil beyazlıların kupaya veda etmesine üzüldüm desem yalan olur.

Elbette Bursaspor olduğu her kulvarda başarılı olmalı ancak şu saatten sonra kupada varolmanın hiçbir katkısının olacağını düşünmüyorum. Aksine Süper Lig yolunda zaten yeterince yara alan yeşil beyazlıları hedefe giderken daha da zorlayacağını düşünenlerdendim.

Bir de 3 gündür yok Yalçın Hoca gitti, yok şu hoca geldi söylemlerinden başımızı kaldıramadığımızı düşünürsek…

Kupaya havlu atmanın herkesin lige odaklanabilmesi için oldukça iyi bir fırsat olduğuna inanıyorum.

Her ne kadar bu düşünceler eşliğinde maç oynansa da yine de oyunculardan biraz daha istekli bir oyun görmek isterdik. Hem de yeni teknik adam belli olmuşken, kendilerine daha fazla göstermelerini beklerdik.

Bu maç için söylenecek çok fazla şey yok… Zaten yeşil beyazlılar için tur kapısı Erzurum’da kapanmıştı. Buradaki maç biraz da formalite niteliği taşıyordu. En azından kupaya galibiyetle veda etmek güzel oldu. Maçta galibiyet kadar Ali Akman’ın performansı da ilerleyen günler için bizi sevindiren ayrı bir noktaydı.

Ne diyelim artık önümüzde tek hedef var

Bu arada İbrahim Üzülmez, Bursaspor için hayırlı olsun…

Elbette tecrübeli teknik adamın, futbolculuğu döneminde yaptıkları ya da sonrasındaki söylemleri Bursaspor camiası için hoş karşılanmayabilir. Ancak şunu da unutmamak lazım ki şu saatten sonra Süper Lig isteniyorsa yeniden birlik olmaktan başka çare yok… Üzülmez’in son 2 sezonda yaptıkları ortada… Süper Lig’e çıkardığı takımlardaki kadrolar farklı da geniş de olabilir ancak, sonuçta çalıştığı takımlarda yakaladığı hava elde ettiği başarılar gözardı edilemez…

O yüzdendir ki önce İbrahim Hoca’ya şansı verelim derim…

Artık önceki gün taraftarların yaktığı birlik ateşini çoğaltarak camiaya yaymak şart…

Haydi tüm kızgınlıklarımızı bir kenara bırakalım ve sadece hedefe odaklanalım

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X