Recai Uysal
Recai Uysal

Kaldı 3…

Bursaspor kaderi için oldukça kritik bir sınavı da kayıpsız atlattı…

Kazanması halinde umutlarını koruyacak yeşil beyazlılar, bu maçı ite kaka da olsa alnının akıyla kapatırken, Süper Lig umutlarını da korudu…

Bu saatten sonra artık güzel oyundan çok sonucun önemli olduğunu herkes biliyor. Elbette herkes coşkulu bir futbol istiyor ancak, bence kimse haneye 3 puan yazıldıktan sonra oyuna takılmaz… Çünkü artık her puan altın değerinde

Bursaspor Giresun Atatürk Stadı’nda oynanan maça istekli başladı…

Hatta Tayfur maçın başında yakaladığı fırsatı değerlendirse yeşil beyazlılar oldukça rahatlayacak belki de maçı erken koparacaktı. Anak gol gelmeyince ilerleyen bölümde yavaş yavaş oyundan kopmaya başladı Timsah.

Rakibe verilen pozisyonlarda konsantrasyon eksikliğinin yanısıra biraz da golü bulamama stresinin etkili olduğunu düşünüyorum. Allah’tan rakip beceriksizdi de korkulan olmadı.

Maça iyi başlayan Serdar Özkan’ın sakatlanması da Bursaspor’un şanssızlığıydı.

Devrenin son bölümünde Özer ve Traore’nin kaçırdığı net fırsatlar Bursaspor adına üzücüydü.

İkinci yarıya Bursaspor, kanatlarını değiştirerek başladı. Burak sol, Traore sağ kanada geçerken, bu devrenin hemen başında gelen gol muhteşem oldu.

İlkyarının aksine oldukça hareketli geçen ikinci devrede Bursaspor, farkı artıracak fırsatları da yakalarken, kalesinde de yaşadığı tehlikelerde şansının yanında olmasına dua etmeli.

Bu arada ikinci yarıda oyuna dahil olan ve bir dönem Bursaspor’da da forma giyen Del Valle, bu devrenin başında yeşil beyazlıları en fazla zorlayan isim oldu. Bunda tabii oynamaya oynamaya adeta futbolu unutan Onur’un da payı büyüktü! İlerleyen bölümde oyuncunun kanat değiştirmesi de hem Bursaspor hem de Onur için şanstı bence…

Bu arada Burak Altıparmak’ın yerine oyuna dahil olan Sedat’ın savunmada savruk görüntüsünün aksine daha kontrollü olduğunu görmek de genç futbolcuya inanan bizler için sevindiriciydi.

Tabii bir de şunu unutmamak lazım elbette maçlar 1-0 olsun ama 3 puan hep bizim olsun ama daha 70. dakikadan savunmaya çekilmek ne olursa olsun Bursaspor için tehdit oluşturuyor.

Her ne olursa olsun bir maçı da 3 puanla kapatmak güzel darısı diğer maçlara. Ne diyelim hedef için kaldı 3

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X