Recai Uysal
Recai Uysal

Keyfimiz kaçtı!

Bursaspor, galip gelerek genç oyuncuların daha da özgüven kazanabilecekleri bir sınavdan 1 puanla döndü Ankara’dan… Maça iştahlı başlayan yeşil beyazlıların nefesi erken kesildi

Herkesin gözdesi Ali Akman, Başkent’te istediği topları alamayınca kendi çabasıyla bir şeyler yapmaya çalıştı ama bu kez de gücü çabuk tükendi. Batuhan Kör’ün net bir vuruşla kaydettiği gol de yeterli olmadı Timsah için.

Bu sezon gol yemeden maç bitirmek bizim için oldukça zor olacak galiba…

Kaleyle birlikte savunma tamamen SOS vermeye devam ediyor, bu maçta bunu bir kez daha gördük. Elbette gol atmak kadar gol yemek de futbolun doğasında var ancak, bu kadar bariz hatalar olunca insanın canı sıkılıyor. Gençlerden, tecrübesiz isimlerden hatalar beklerken, Aykut gibi bir ismin yanlış tercihi sonrasında gelen beraberlik golü keyifleri kaçırdı.

Aslında maçın başında Bursaspor rakip ceza sahası önüne çok rahat gitmesine karşın, bu bölgede eveleyip gevelemese, yanlış tercihler yapmasa galibiyetle de dönebilirdi Ankara’dan.

İkinci yarıda da tutuk bir görüntü sergileyen yeşil beyazlılar, saman alevi gibi parlasa da bu pek bir işe yaramadı.

Son bölümde ise Bursasporlu futbolcuların oldukça yorgun bir görüntüsü vardı. Yeşil beyazlılar, rakip kaleye adeta yürüyerek gitmeye çalışırken, Başkent ekibi Timsah’ın sol kanadından Umar’la akın akın gelmeye başladı.

85’te Furkan Emre’nin çizgi üzerinde gole izin vermemesi Bursaspor’un Ankara’dan belki de en azından bir puanla dönmesini sağladı.

Ne diyelim, milli araya mutlu girme fırsatını tepen yeşil beyazlılar için “Belki kazanamadı Bursaspor ama en azından kaybetmedi de” diyerek işin olumlu tarafından bakmaya çalışıyorum.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X