Biçerdöver faciası: 3 ölü, 3 yaralı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde çocuklarını evlendirmeye hazırlayan iki dünür ailenin bulunduğu otomobil biçerdöverle çarpıştı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Biçerdöver faciası: 3 ölü, 3 yaralı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde çocuklarını evlendirmeye hazırlayan iki dünür ailenin bulunduğu otomobil biçerdöverle çarpıştı. Kazada nişanlı genç kız ve 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

ÇARPTI KAÇTI 

Habertürk Haber Merkezi’nden Çiğdem Yılmaz’ın haberine göre, Nuh Yüksel idaresindeki otomobil, Ankara-Yozgat karayolu Sekili köyü mevkisinde sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen biçerdöverle çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Zafir (36) ve Melike Yüksel (16) ile Sema Koç (22) olay yerinde yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı. Yerköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Kaza sonrası olay yerinden biçerdöverle kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

NİŞANLILARI ÖLÜM AYIRDI

Yüksel ve Koç ailelerinin, kazada hayatını kaybeden Sema Koç ile nişanlısının bir hafta sonraki düğünü için hazırlık yaptığı belirtildi. Otomobildeki kişilerin çiftin evlendikten sonra Ankara’da oturacağı eve çeyizlerini ve eşyalarını yerleştirmekten dönerken kaza geçirdiği, Sema Koç’un nişanlısının ise Ankara’da olduğu ifade edildi.

yozgat-01.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X