Recai Uysal
Recai Uysal

Bir golümüz eksikti

Bursaspor çok büyük beklentilerin olduğu bir maçta daha istediği galibiyeti alamadı.

Beklentilerin altında kalan bir futbol vardı sahada ancak, kaybedilmiş bir durum olmadığı için “ahlar vahlar” çekmeye de gerek yok. Evet iki ayaklı mücadelelerde ilk maçta alınacak galibiyet avantaj olabilir ancak, biz Bursasporlular ne avantajlı skorları elimizin tersiyle ittiğimizi de çok iyi hatırlarız. O yüzden tamamiyle pazar gününe odaklanmaktan başka çaremiz yok.

Maça istekli başladı aslında yeşil beyazlılar…

Anlaşılan önceki gün taraftarın antrenmanda ortaya çıkardığı muhteşem görüntüler Bursasporlu futbolculara yaramış” dedik ama dememiş olsaydık. Dakikalar ilerledikçe yeşil beyazlılar oyundan düşmeye başladı.

İlkyarıda idare eden bir görüntü varken, ikinci yarıya Adana Demirspor’da en etkili silahı Mehmet Akyüz’ün oyundan çıkması savunmayı biraz daha rahatlatırken, İrfan Hoca’dan da ilkyarıda bekleneni veremeyen Burak Kapacak’ın yerine Serdar Özkan hamlesi geldi. Aslında ikinci yarının başlangıcı da ilkyarının benzeri gibiydi. Ama bu kez biraz daha baskılı gözüktü Bursaspor… Bunda tabii ligin en çok gol atan ekibinin rövanşı da düşünerek yaptığı hamle ve kontrayı düşünmesi de etkiliydi. Diarra hemen devrenin başında o net fırsatı kaçırmasa belki Bursaspor rahatlayacak ve avantajını artırma şansı olacaktı ama olmadı ne diyelim…

İlerleyen dakikalar yine aynı görüntü vardı sahada. Bursasporlu futbolcular yine oyundan düştü…

Zaman zaman kendilerine gelir gibi oldular ama bu üstünlük için yeterli olmadı. Tabii Diarra’nın kaçırdığı kadar son bölümde Kubilay ve Anıl’ın yararlanamadığı net fırsatlara da yanmamak elde değil.

Elbette iki ayaklı maçta evinde gol yemeden kazanmak çok önemliydi ancak, böylesine kritik turda kaybedilmiş bir şey yok bence. Artık bu maç geride kaldı. Pazar günü ne yapıp edip kazanmak şart.

Bu arada en çok korner kullandığımız maç belki bu oldu ama “Keşke bu kadar kullanmasaydık” diyesim geldi. Çünkü neredeyse her köşe vuruşunun dönüşü kalemizde kontraya döndü. Belki bu kez canımız yanmadı ama böylesine riskli bir rakip karşısında bu tür organizasyonlara biraz daha dikkat etmek gerek gibi…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X