Recai Uysal
Recai Uysal

Hayaller hayatlar…

Bursasporluların kaderi bir türlü değişmiyor.

Sahada genci de olsa tecrübelisi de olsa değişen bir şey yok. Kahır çekmeye devam ediyoruz.

Evet maç öncesi maçın kolay geçmeyeceğini biliyorduk. Rakip, kadrosuna 17 isim katmış, ilk 3 haftada 7 puan toplayıp zirvenin dibine yanaşmış bir ekipti ancak ilk dakikakalarda yakalanan skor herkesi şaşırttı.

Bursaspor, 11 dakikada 3-0 öne geçince uzun zaman sonra ilk kez rahat bir maç izleyeceğimizi düşündük ama nafile…

Oyuna baskılı başlayan yeşil beyazlıların rakibini ısıran görüntüsü bizi umutlandırdı. 11 dakikada 3 gol de bulunca oldu bu iş dedik. Erken gelen goller rakibi 16. dakikada 2 değişiklik birden yapmaya zorladı.

Ardından Bursasporlu oyuncuların basit oynamak yerine zoru seçmesinin ardından yenilen ilk gol ve Özer Hurmacı’nın sakatlanarak oyundan çıkması Bursaspor için sıkıntılı süreci başlattı.

Buna rağmen zaman zaman yeniden istekli görüntüsüne bürünen yeşil beyazlılar, farkı daha da açabilmek adına fırsatlar da yakaladı.

İkinci yarının hemen başından yenilen penaltı golünden sonra oyundan iyice kopan Bursaspor, sahadan 1 puanla ayrıldığına adeta sevindi.

3-3’ten sonra sahada adeta ne yaptığını bilmeyen bir takım vardı. Evet pozisyonlar yakalandı ancak sonuca ulaşamadıktan sonra hiçbirinin faydası yok. 3-0’lık üstünlüğü yakalamışken, sahadan 1 puanla ayrılmanın izahı da yok.

Bursaspor’un maçın ilk dakikakalarında yakaladığı skor bizi hayaller dünyasına götürürken, maç sonu ise yüzümüze tokat gibi çarptı ve bizi gerçeklerle yüzleştirdi.

Evet gençlere güveniyoruz

Onların şansa, daha zamana ihtiyaçları biliyoruz ancak, bu işin böyle gitmesinin de zor olduğunu görüyoruz.

Transfer tahtasının açılmasının da zor olduğunu biliyoruz ama böyle giderse kahır çekmeye de devam edeceğiz gibi…

Bu arada Ozan İsmail’in yaptığı hatanın da açıklaması yok. Tamam, genç oyuncu heyecanlı ama onu uyaracak kimse de mi yoktu kenarda. Yaptığı ilk hatanın faturası dün kırmızı kartla sonuçlandı biraz daha dikkat etmekte fayda var.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X