Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’da ne açıklayacak?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, yarın Bursa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yerel seçim öncesi beklenen sürprizleri kaleme aldı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’da ne açıklayacak?

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçime son iki gün kala yarın Bursa’ya yapacağı ziyaret hem kentimiz hem de ülkede müjde bekleyen kesimleri büyük bir beklenti içine soktu. Erdoğan’ın Bursa’nın sürüncemedeki projeleri hakkında acaba bir mesajı olacak mı?

Özellikle, ulaşım ve sağlık yatırımları başta olmak üzere, sürüncemeye karan, yıllara sarkan, bir türlü tamamlanamayan yatırımların hızlandırılması konusunda yükleniciler ve bürokrasiye yeni bir talimatı olacak mı?

Biz de merak ediyoruz.

Keza, düşük ücret artışıyla zor geçinen ve tıpkı memurlar gibi seyyanen ek bir artış talep eden emekliler de Erdoğan’dan Bursa’da sandığa iki gün kala sürpriz yapmasını bekliyorlar. Gerçi Cumhurbaşkanı Erdoğan diğer kentlerdeki mitinglerinde bu kapıyı kapatmış görünüyor ama yine de acaba bir müjde verilir mi diye düşünülüyor.

Geçmişte EYT konusunda kesin kararlı gözüküp, seçimi kaybetmeyi bile göze alan açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, sonrasında bu kararından vazgeçtiği biliniyor. Emekliler de şimdilerde böylesi bir bekleyiş içindeler.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X