Rıdvan Demir
Rıdvan Demir

Erkan Petekkaya’ya haksızlık mı yapıldı?

Gel Dese Aşk dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, sosyal medya hesabından #EvdeKal etiketiyle paylaştığı şarkı performansı büyük tepkilere neden olmuş, sanatçı adeta günah keçisi ilan edilmişti. Sözleri Petekkaya’ya ait olan ‘Korona’ şarkısını set çalışanlarıyla birlikte seslendiren sanatçı, sosyal mesafenin korunmadığı gerekçesiyle Elçin Sangu ve Celil Nalçakan gibi ünlü isimlerden de tepki görmüş, hatta davalık olduğu eski rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay tarafından hakaret boyutuna varan eleştiriler almıştı. Peki 20 gün önce gerçekleşen bu olayın asıl nedeni Petekkaya’nın set arkadaşlarıyla sosyal mesafeyi korumaması mı, yoksa Gel Dese Aşk’ın böylesine hayati tehlike arz eden korona virüsüne rağmen çekimlerine devam etmesi miydi? Bence iki neden de bu durumu tetikleyen faktördü.


Tabii sosyal medyada çığ olan bu tepkilere Erkan Bey açıklama yapıp kendisini savunmuş ama pek ilgi görmemişti. Ardından yapımcılarda dizinin çekimlerini durdurma kararı almıştı. Tepki gördüğü sırada Gel Dese Aşk dizisi, çekimleri devam eden herhalde 3 diziden biriydi. Peki ne değişti de aradan geçen 3 haftalık süreç ve ülkemizde doksan binleri bulan pozitif hasta sayısına rağmen ekranlarda yayınlanan diziler yeni bölümlerini çekmeye karar verdi. Vaka sayılarının henüz çok az olduğu dönemde gösterilen bu büyük tepki, şu anda çekimlerine yeniden başlanan Arka Sokaklar, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Tutunamayanlar gibi birçok dizinin, oyuncuları ve yapımcılarına neden gösterilmiyor? Sanki Erkan Petekkaya haksız yere çok uzun süre tepkilerin hedefinde kaldı ve sosyal medya linci yedi. Umarım Gel Dese Aşk set çalışanlarının hayatlarını düşündüğümüz kadar, hali hazırda yeni bölüm çekimlerini canları pahasına gerçekleştiren diğer set çalışanlarının da hayatlarının sağlığı için bir karar alınır.

***

Kötü gün dostu: Survivor

Acun Ilıcalı’nın reyting rekortmeni yarışma programı Survivor, koronavirüs yüzünden evlerine kapanan Türk halkının bu süreçte en büyük neşe kaynağı oldu. Neredeyse haftanın her günü ekranlarda yeni bölümleriyle izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen koronalı günlerde bize moral deposu olan yarışma programı, uçuş yasakları yüzünden Dominik’ten dönemeyen Acun Ilıcalı’nın da sunumuyla apayrı güzel bir tat vermeye başladı. ‘Ünlüler – Gönüllüler’ formatıyla Acun’un en iddialı yarışma programı haline gelen Survivor’da, ünlüler takımında yarışan eski Bursasporlu futbolcu Sercan Yıldırım’ın, gönüllüler takımındaki Nisa’ya karşı olan hisleri izleyenlerin acaba ne olacak diye pür dikkat takip ettiği konuların başında geliyor. Yaklaşan final heyecanı ve değişikliğe gidilen formatıyla izleyenlerin daha fazla eğlenmesi için programda olumlu iyileştirmeler yapan Acun Ilıcalı’yı tebrik ediyorum. Yapılan araştırmalar sonucunda da en güvenilir insanlar listesinin başında yer alan Ilıcalı, kendisine güvenen Türk halkına olan minnetini, onları güldürerek böylelikle göstermiş oluyor. Tebrikler Acun.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X