Rıdvan Demir
Rıdvan Demir

Komedyenler sınıfta kaldı

Tüm dünya gibi ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınından en çok etkilenen sektörlerin başında eğlence geldi. İçinde bulunduğumuz böylesi zor günlerde bir çok ünlü şarkıcı gerek sponsorlu olarak gerekse de gönüllü olarak hayranlarının morallerini yüksek tutmak için sosyal medya hesaplarından canlı konserler verdi, vermeye de devam ediyor. Neredeyse her akşam, en az bir sanatçının verdiği ve sevilen şarkıların seslendirildiği bu ev konserleri büyük ilgi görerek moral kaynağı oldu. Sevilen sanatçılar Sıla, Demet Akalın, Yıldız Tilbe, Gökhan Türkmen, Fatma Turgut ve bir çok ünlü isim ‘Ev Konserleri’ akımına ayak uydurarak hayranlarının karşısına çıktı.

***

Ülkece eğlenmeye, ve gülmeye en ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, şarkıcıların kendine görev edindikleri bu tip etkinliklere ülkemizin çok değerli komedyenleri neden sessiz kaldı diye sorup duruyorum kendi kendime. Yaptıkları sinema filmlerinde güldürmeyi garanti eden Cem Yılmaz, Ata Demirer ve Şahan Gökbakar başta olmak üzere daha birçok ünlü isim böylesi zor zamanlarda neredeler? Haftada bir gün bile olsa hayranlarının evlerine canlı yayın sayesinde misafir olsalar, günlerini evlerinde geçirmek zorunda kalan insanlara yaptıkları esprilerle mutlu anlar yaşatsalar fena mı olur? Bu günler elbet gelip geçer ama kimin hangi şartlarda ne yaptığını bu millet unutmaz. Söz konusu isimler bu zor günler geçip, yeni sinema filmleri çekip yada gösteri için sahneye çıktıklarında eski ilgiyi görecekler mi merak ediyorum açıkçası…

Umarım hala zaman varken yalnızca iyi günlerde değil; zor zamanlarda da seyircilerinin yanında olduklarını gösterirler…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X