Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yağmur suları evlerimize giriyor

Günay Bey kolay gelsin. Gölyazı sakinleri olarak 3 yıldır bitirilemeyen tretuvar ve yol çalışmaları hakkında gitmediğimiz belediye yetkilisi, belediye personeli ve başkan kalmadı. İşçilerin gelişigüzel çalışmaları sonucu en ufak yağmurda tüm sular evlerimizin bodrum katına dolmaya başladı.

Sorunu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerine bildiriyoruz ama ne yazık ki bu sorunumuz çözülmüyor.

Eskiden yağmur suları ortak gidere bağlanarak göle akarken şimdi özellikle de yanlış parke taşı ve yol taşlarını yapmaları sonucunda 5. ve 6. sokağın tüm yağmur suları 695. Sokak’ı  takiben evlerimizin içine girmektedir.

yagmuir3.jpg

Bu çalışmalar halen Gölyazı’da devam ederken sorunları ilettiğimiz halde ne yol çalışmasını yapan ustalar ne de bağlı bulundukları Fen İşleri yetkilileri tarafından sorunumuz ve mağduriyetimiz giderilmedi.

Bir kez de Söz Sizde köşesi aracılığıyla yetkililerin dikkatine sunuyor, bir an önce mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz. Saygılarımızla.

Gölyazı sakini Mustafa Çiçek

 

Trafolar “Günde 10 Bin Adım” diyor

 

adim.jpgUEDAŞ’ın Trafolar Konuşuyor Projesi kapsamında iki yılda 40 trafoda grafiti sanatı ile sosyal sorumluluk konuşturuldu. 

Son çalışma Sağlık İl Müdürlüğü ortaklığında “Günde 10 Bin Adım” mottosu ile Kent Meydanı’nda resmedildi. Daha önce kadına şiddettrafik kurallarıengelli hakları trafolara işlenmişti.

ggazete.jpg

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X