Rıdvan Demir
Rıdvan Demir

Arda Kural bu kez tutunacak mı?

Trt 1’in absürt komedi türündeki dizisi Tutunamayanlar, 9. bölümü itibariyle Arda Kural’ı da kadrosuna katmıştı. Türkiye’nin Leonardo Di Caprio’su olarak ünlendikten sonra psikolojisi bozulan ve hastanede tedavi gören Kural, her ne kadar o dönem magazin malzemesi haline gelse de herkesi üzmüştü. Tutunamayanlar dizisindeki Küçük Prens rolüyle kendisine yeniden oyunculuğunu konuşturma fırsatı verilen Kural, umarım bu kez hem hayata hem de karilyerine daha sıkı tutunur.

Öte yandan dizinin diğer oyuncuları Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Şinasi Yurtsever’in yanısıra ‘İlhan Perisi’ rolündeki Zafer Algöz’ün hakkını teslim etmeden geçmek olmaz. Yapımcıların uzun samandır komedi dizisi yapma ceratei gösteremedikleri şu ara Tutunamayanlar absürt komedi özleyenler için tek seçenek olarak ekranda…

***

Hızır’a düşman dayanmıyor

Dördüncü sezonuyla ekranda olan Salı günlerinin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ne yalan söyleyeyim benim de ilgiyle takih ettiğim yapımlardan biri. Bu hafta 161. bölümüne gelinen dizide ilk günden beri silahlar patlıyor, ölen karakterin haddi hesabı yok. Öyle ki dizide ana karakterlere hayat veren Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba’nın dışında oyuncu kadrosundan o kadar çok ünlü sanatçı gelip geçti ki, senaryo gereği Hızır Çakırbeyli’nin kızı ve eşi bile öldü.

Aslında Oktay Kaynarca’nın Azrail’le başrolü paylaştığı dizinin dördüncü sezonu her ne kadar daha heyecansız başlamış gibi görünse de senaristler akıllıca bir hamle yaptı ve yakın dost Tufan’ı (Hüseyin Avni Danyal) Hızır’ın yeni düşmanı yaptı. Artık fanatik Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyircisi diziye yeni dahil olan karakterlerden hangisinin önce öleceğini tahmin etmekte pek zorlanmıyor. Ama tahminleri ne kadar doğru çıksa da diziyi ilgiyle izlemeye devam ediyor.

Bir kaç bölümde bir kendine yeni düşmanlar bulan kahramanımız Hızır Çakırbeyli’nin karşısına bu kez uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Bursalı oyuncu Ali Sürmeli çıkacak. Dizilerin en sevilen kötü adamı Sürmeli’nin bu sezon sonuna kadar Hızır’ın başına bela olacağını tahmin etmek hiç zor değil.
Ama yine de Ali Sürmeli’nin diziye yeni bir soluk katacağı da gerçek.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X